22

MediFocus2024CMEF

Ua hōʻike ʻo Beijing Medifu Medical Technology Co., Ltd. i nā ʻano huahana trolley lāʻau lapaʻau ma ka hōʻikeʻike, me nā trolleys ultrasound color portable, 3E ventilator trolleys a me nā kaʻa lapaʻau multi-functional.ʻO kēia mau trolleys lapaʻau ʻaʻole he mea hou wale nō i ka hoʻolālā a me ka hana piha, akā noʻonoʻo pono i nā hana hoʻohana o nā limahana lapaʻau a me nā pono o nā mea maʻi, e hāʻawi ana i nā keʻena olakino me nā mea lapaʻau kūpono a maikaʻi.

I ka wā o ka hōʻikeʻike, ua hoʻokipa ka hale lole o Beijing Medifu Medical Technology Co., Ltd. i ka nui o nā malihini e kū a kūkākūkā.Ua hoʻolauna nui nā limahana o ka hui i nā ʻano a me nā mea maikaʻi o nā huahana i ka poʻe kipa, a ua loaʻa nā kūkākūkā hohonu a me nā kūkākūkā me lākou.Nui nā ʻelele o nā keʻena lapaʻau i hōʻike i ka hoihoi nui i nā huahana trolley lāʻau lapaʻau Medifu a hōʻike i ko lākou manaʻo e hui pū.

WechatIMG89
Ma ke ʻano he alakaʻi alakaʻi kūloko o nā lako kākoʻo lapaʻau, ua kūpaʻa ʻo Beijing Medifu Medical Technology Co., Ltd. i ka hoʻolako ʻana i nā mea lapaʻau kiʻekiʻe a maikaʻi hoʻi no nā ʻoihana olakino.ʻO kēia komo ʻana i ka hōʻike CMEF ʻaʻole wale i hōʻike i ka ikaika hou o ka ʻoihana a me nā pono huahana, akā ua kau pū i kahi kumu paʻa no ka hui e hoʻonui hou i ka mākeke a hoʻonui i kona mana hōʻailona.

WechatIMG88
I ka wā e hiki mai ana, e hoʻomau ʻo Beijing MediFu Medical Technology Co., Ltd. i ka manaʻo o ka "hou, quality, and service", a hoʻomau i ka hoʻomohala ʻana i nā huahana lapaʻau e kū pono ana i ka noi mākeke a kokoke i nā pono o ka mea hoʻohana. hāʻawi i ka paipai ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana lāʻau lapaʻau o Kina.

WechatIMG90


Ka manawa hoʻouna: Apr-16-2024